-
USŁUGI
CATERINGOWERestauracja Rewers to także szeroki pakiet usług cateringowych dla firm, instytucji oraz osób prywatnych. Organizujemy konferencje, imprezy firmowe (np. wigilię firmową) i okolicznościowe (urodziny, chrzciny, komunie).
Cechuje nas elastyczność oraz indywidualne podejście do każdego zamówienia. Zadbamy o estetykę serwowanych dań oraz kompleksową obsługę. Specjalnie dobrane menu sprosta gustom i potrzebom nawet najbardziej wymagających klientów. Oferowana kuchnia uwzględnia potrzeby zarówno osób preferujących tradycyjną domową kuchnię, jak i wyszukane dania w nowoczesnych aranżacjach.
Organizujemy cateringi w biurach oraz domach naszych Gości w formie stołu szwedzkiego lub w formie zasiadanej z obsługą kelnerską, lub bez. Nasza firma specjalizuje się w kompleksowej obsłudze cateringowej zarówno małych spotkań towarzyskich, jak i dużych imprez okolicznościowych. W skład naszego zespołu wchodzą entuzjaści gotowania (w tym dietetyk), którzy swoje doświadczenia zdobywali, pracując w restauracjach, firmach cateringowych i cateringach dietetycznych.
Sprawdź również naszą ofertę wigilijną
Grupy zorganizowane 1
-
ZUPY :- pomidorowa z makaronem- ogórkowa- koperkowa- rosół z makaronem- pieczarkowa z makaronem- grochowa na boczku- jarzynowa- kapuśniak- krem ziemniaczano-porowyII DANIE :- antrykot z kurczaka- medaliony z kurczaka w sosie koperkowym- nugetsy z kurczaka ( 3 szt.)- gołąbek z kaszą i pieczarkami w sosie czosnkowym- skrzydełka z kurczaka w panierce panco ( 5 szt.)- kotlet mielony- kotlet schabowy- ser panierowany z żurawiną- kotleciki sojowe na lecho warzywnym- chrupiący kurczak w płatkach kukurydzianych- gołąbek w sosie pomidorowym- pulpeciki w sosie pieczarkowym- klopsiki w sosie własnym- skrzydełka z kurczaka w panierce ( 5 szt.)- kotlet jajeczny z sosem tatarskim- eskalopki rybne w sosie koperkowym- kotlet rybny smażonyDODATKI :- frytki- ziemniaczki opiekane- kasza pęczak- kasz gryczana prażona- ryż żółty z warzywami- ziemniaki puree- ziemniaki w całości z koperkiem- mix warzyw gotowanych na parzeW skład II dania wchodzi zestaw surówek i kompotPrzykładowy zestaw: kotlet schabowy, frytki, zestaw surówek, kompotDESERY :- szarlotka- sernik- tarta owocowa- 3 bit- panna cotta- mus czekoladowy
koszt II dania – 17 zł
koszt I i II dania- 19 zł
koszt I i II dania + deser – 24 zł
DANIA Z OFERTY POMNIEJSZONEJ – 15 ZŁ
-
-spaghetti z sosem:-carbonara-warzywnym-bolońskim- gulasz z kaszą gryczaną i surówka- potrawka z kurczaka z ryżem i surówką- naleśniki z serem w słodkiej polewie ( 2 szt.)- naleśniki z jabłkiem w słodkiej polewie ( 2 szt. )- krokiety z mięsem w sosie pieczarkowym z surówką- krokiety z kapustą i grzybami w sosie pieczarkowym
- antrykot z kurczaka, frytki lub ziemniaki z wody, surówka, kompot + zupa = 17 zł
- medaliony rybne, frytki lub ziemniaki z wody, surówka, kompot + zupa = 17 zł
Grupy zorganizowane 3
- Śniadania i kolacje
- naleśniki na słodko z serem (2 szt.) + polewy i bita śmietana, herbata z cytryną
- kiełbaska na gorąco z cebulką, pomidor, ogórek, pieczywo, ketchup, musztarda, herbata z cytryną
- jajka sadzone na bekonie (2 szt) , sałatka vinegret z warzywami, herbata z cytryną
- tosty z szynką i pieczarkami (2 szt), sałatka vinegret z warzywami, herbata z cytryną
- 2 bułeczki, szynka, ser, pomidor, ogórek, masełko, dżem, herbata z cytryną
- tosty hawajskie z ananasem, kurczakiem, żółtym serem, sałatka vinegret, herbata z cytryną
- jajecznica z 3 jaj z dodatkami (szynka, cebula, pomidor, pieczarki), 2 bułeczki, herbata z cytryną
- 2 parówki, bułeczki, pomidor, ogórek, masło, ketchup, musztarda, herbata z cytryną
koszt śniadania i kolacji - 15 zł.
Grupy zorganizowane 2
-
ZUPY :- pomidorowa z makaronem- ogórkowa- koperkowa- rosół z makaronem- pieczarkowa z makaronem- grochowa na boczku- jarzynowa- kapuśniak- krem ziemniaczano-porowy- żurek z jajkiem- krem z brokuł z grzankami- krem z kalafiora z grzankami- krem z pomidorów z grzankami- krem szpinakowo-kalafiorowy- zupa grzybowa z ziemniakami- zupa cebulowa z serem i grzankamiII DANIE :- stek mielony z cebulką- pieczone udko z kurczaka- burger wieprzowy w bułce- pałki z kurczka w panierce panco ( 2 szt.)- befsztyk wołowo-wieprzowy z pieczarkami- karkówka pieczona w sosie ziołowym- papryka faszerowana mięsem lub warzywami- bakłażan faszerowany kaszą kuskus i warzywami- kotlet de volaille z masełkiem czosnkowym- roladka z indyka faszerowana bekonem i kozim serem- tortilla z mięsem lub z warzywami- ryba w cieście ( dorsz, sola, mintaj, miruna)- ryba saute ( dorsz, sola, mintaj, miruna) w sosie koperkowym- penne z kurczakiem i warzywami w sosie pesto- kurczak zapiekany z mozzarellą i pomidoramiDODATKI :- frytki- ziemniaczki opiekane- kasza pęczak- kasz gryczana prażona- ryż żółty z warzywami- ziemniaki puree- ziemniaki w całości z koperkiem- mix warzyw gotowanych na parze- marchewka zasmażana z groszkiem- młoda marchewka karmelizowana w miodzie- brokuły gotowane- buraczki zasmażaneW skład II dania wchodzi zestaw surówek i kompotPrzykładowy zestaw: kotlet schabowy, frytki, zestaw surówek, kompotDESERY :- szarlotka- sernik- tarta owocowa- 3 bit- panna cotta- mus czekoladowy
koszt II dania – 19 zł
koszt I i II dania- 21 zł
koszt I i II dania + deser – 26 zł
Dla firm
- Bufet kawowy:
- Kawa rozpuszczalna Jacobs / kawa sypana (mleko/śmietanka, cukier)
- Wybór herbat smakowych (cukier, cytryna)
- Woda mineralna (z miętą i cytryną)
- Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, multiwitamina)
- Wybór kruchych ciasteczek
- Filetowane owoce (arbuz, winogrono, melon, ananas, kiwi)
- Wybór ciast (sernik , szalotka, mus czekoladowy)
- Wybór galanterii cukierniczej ( mini pączki, mini ptysie, croissanty, ciastka francuskie z nadzieniem)
Przekąski
- wybór tartinek (z pastami wegetariańskimi, z szynką i warzywami, z kurczakiem orientalnym)
- francuskie paluszki z pesto, młotkowanym pieprzem i szynką parmeńską
- conchiglioni faszerowane sałatką jarzynową, hawajską, nicejską
- mini caprese z mozzarellą i pomidorem na grzance,
- mini tortille z kurczakiem i warzywami na kiełkach słonecznika,
- arbuz z serem feta i miętą na chrupiącej bagietce
- tartoletki z kozim serem i pomidorem po prowansalsku
- babeczki faszerowane szpinakiem i świeżą truskawką
- korniszony faszerowane musem tuńczykowym i kaparami
- łódeczki z cykorii faszerowane sałatką warzywną i serem pleśniowym
Lunch
- Zupy:
rosół z makaronem
pomidorowa z makaronem lub ryżem
pieczarkowa z makaronem lub ziemniaczkami
cebulowa z serem i grzankami
krem z pomidorów z grzankami
krem z brokułów z gzrankami
krem ziemniaczano-porowy z grzankami
- Dania ciepłe mięsne:
panierowana pierś z kurczaka
kotlet de volaille z masełkiem czosnkowym
grillowany schab z bekonem w sosie BBQ
zrazy po staropolsku w sosie myśliwskim
polędwiczki po cygańsku
filet z indyka w cieście z suszonych pomidorów
kurczak słodko-kwaśny
wieprzowina po chińsku
eskalopki drobiowe w sosie koperkowym
dorsz w cieście piwnym
łosoś w sosie maślano-cytrynowym
lin duszony w porach
filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
gołąbek z mięsem w sosie pomidorowym
kotlet górski z serem i pieczarkami
- Dania ciepłe wegetariańskie i wegańskie
ser camembert z żurawiną
papryka faszerowana kaszą kuskus i warzywami
pulpeciki z soczewicy
kotlet z bialej fasoli
naleśniki ze szpinakiem
kalarepa faszerowana gulaszem warzywnym
kotleciki sojowe na lecho warzywnym
pasztet z kaszy jaglanej z żurawiną
ratatuille z ciecierzycą i ryżem
warzyw grillowane z kozim serem
- Dodatki:
frytki
ziemniaczki opiekane
kasza pęczak
kasz gryczana prażona
ryż żółty z warzywami
ziemniaki puree
ziemniaki w całości z koperkiem
mix warzyw gotowanych na parze
marchewka zasmażana z groszkiem
młoda marchewka karmelizowana w miodzie
brokuły gotowane
buraczki zasmażane