Cechuje nas elastyczność oraz indywidualne podejście do każdego zamówienia. Zadbamy o estetykę serwowanych dań oraz kompleksową obsługę. Specjalnie dobrane menu sprosta gustom i potrzebom nawet najbardziej wymagających klientów. Oferowana kuchnia uwzględnia potrzeby zarówno osób preferujących tradycyjną domową kuchnię, jak i wyszukane dania w nowoczesnych aranżacjach.

Organizujemy cateringi w biurach oraz domach naszych Gości w formie stołu szwedzkiego lub w formie zasiadanej z obsługą kelnerską, lub bez. Nasza firma specjalizuje się w kompleksowej obsłudze cateringowej zarówno małych spotkań towarzyskich, jak i dużych imprez okolicznościowych. W skład naszego zespołu wchodzą entuzjaści gotowania (w tym dietetyk), którzy swoje doświadczenia zdobywali, pracując w restauracjach, firmach cateringowych i cateringach dietetycznych.

Sprawdź również naszą ofertę wigilijną

Grupy zorganizowane 1

  • ZUPY :
    - pomidorowa z makaronem
    - ogórkowa
    - koperkowa
    - rosół z makaronem
    - pieczarkowa z makaronem
    - grochowa na boczku
    - jarzynowa
    - kapuśniak
    - krem ziemniaczano-porowy
     
    II DANIE :
    - antrykot z kurczaka
    - medaliony z kurczaka w sosie koperkowym
    - nugetsy z kurczaka ( 3 szt.)
    - gołąbek z kaszą i pieczarkami w sosie czosnkowym
    - skrzydełka z kurczaka w panierce panco ( 5 szt.)
    - kotlet mielony
    - kotlet schabowy
    - ser panierowany z żurawiną
    - kotleciki sojowe na lecho warzywnym
    - chrupiący kurczak w płatkach kukurydzianych
    - gołąbek w sosie pomidorowym
    - pulpeciki w sosie pieczarkowym
    - klopsiki w sosie własnym
    - skrzydełka z kurczaka w panierce ( 5 szt.)
    - kotlet jajeczny z sosem tatarskim
    - eskalopki rybne w sosie koperkowym
    ​- kotlet rybny smażony
     
    DODATKI :
    - frytki
    - ziemniaczki opiekane
    - kasza pęczak
    - kasz gryczana prażona
    - ryż żółty z warzywami
    - ziemniaki puree
    - ziemniaki w całości z koperkiem
    - mix warzyw gotowanych na parze
    W skład II dania wchodzi zestaw surówek i kompot
    Przykładowy zestaw: kotlet schabowy, frytki, zestaw surówek, kompot
     
    DESERY :
    - szarlotka
    - sernik
    - tarta owocowa
    - 3 bit
    - panna cotta
    - mus czekoladowy
    koszt II dania – 17 zł
    koszt I i II dania- 19 zł
    koszt I i II dania + deser – 24 zł

DANIA Z OFERTY POMNIEJSZONEJ – 15 ZŁ

  • -spaghetti z sosem:
    -carbonara
    -warzywnym
    -bolońskim
    - gulasz z kaszą gryczaną i surówka
    - potrawka z kurczaka z ryżem i surówką
    - naleśniki z serem w słodkiej polewie ( 2 szt.)
    - naleśniki z jabłkiem w słodkiej polewie ( 2 szt. )
    - krokiety z mięsem w sosie pieczarkowym z surówką
    - krokiety z kapustą i grzybami w sosie pieczarkowym
- antrykot z kurczaka, frytki lub ziemniaki z wody, surówka, kompot + zupa = 17 zł
- medaliony rybne, frytki lub ziemniaki z wody, surówka, kompot + zupa = 17 zł

Grupy zorganizowane 3

  • Śniadania i kolacje
    • naleśniki na słodko z serem (2 szt.) + polewy i bita śmietana, herbata z cytryną 
    • kiełbaska na gorąco z cebulką, pomidor, ogórek, pieczywo, ketchup, musztarda, herbata z cytryną 
    • jajka sadzone na bekonie (2 szt) , sałatka vinegret z warzywami, herbata z cytryną 
    • tosty z szynką i pieczarkami (2 szt), sałatka vinegret z warzywami, herbata z cytryną 
    • 2 bułeczki, szynka, ser, pomidor, ogórek, masełko, dżem, herbata z cytryną 
    • tosty hawajskie z ananasem, kurczakiem, żółtym serem, sałatka vinegret, herbata z cytryną 
    • jajecznica z 3 jaj z dodatkami (szynka, cebula, pomidor, pieczarki), 2 bułeczki, herbata z cytryną 
    • 2 parówki, bułeczki, pomidor, ogórek, masło, ketchup, musztarda, herbata z cytryną 

    koszt śniadania i kolacji  - 13 zł.

Grupy zorganizowane 2

  • ZUPY :
     
    - pomidorowa z makaronem
    - ogórkowa
    - koperkowa
    - rosół z makaronem
    - pieczarkowa z makaronem
    - grochowa na boczku
    - jarzynowa
    - kapuśniak
    - krem ziemniaczano-porowy
    - żurek z jajkiem
    - krem z brokuł z grzankami
    - krem z kalafiora z grzankami
    - krem z pomidorów z grzankami
    - krem szpinakowo-kalafiorowy
    - zupa grzybowa z ziemniakami
    - zupa cebulowa z serem i grzankami
     
    II DANIE :
    - stek mielony z cebulką
    - pieczone udko z kurczaka
    - burger wieprzowy w bułce
    - pałki z kurczka w panierce panco ( 2 szt.)
    - befsztyk wołowo-wieprzowy z pieczarkami
    - karkówka pieczona w sosie ziołowym
    - papryka faszerowana mięsem lub warzywami
    - bakłażan faszerowany kaszą kuskus i warzywami
    - kotlet de volaille z masełkiem czosnkowym
    - roladka z indyka faszerowana bekonem i kozim serem
    - tortilla z mięsem lub z warzywami
    - ryba w cieście ( dorsz, sola, mintaj, miruna)
    - ryba saute ( dorsz, sola, mintaj, miruna) w sosie koperkowym
    ​- penne z kurczakiem i warzywami w sosie pesto
    - kurczak zapiekany z mozzarellą i pomidorami
     
    DODATKI :
    - frytki
    - ziemniaczki opiekane
    - kasza pęczak
    - kasz gryczana prażona
    - ryż żółty z warzywami
    - ziemniaki puree
    - ziemniaki w całości z koperkiem
    - mix warzyw gotowanych na parze
    - marchewka zasmażana z groszkiem
    - młoda marchewka karmelizowana w miodzie
    - brokuły gotowane
    - buraczki zasmażane
    W skład II dania wchodzi zestaw surówek i kompot
    Przykładowy zestaw: kotlet schabowy, frytki, zestaw surówek, kompot
     
    DESERY :
    - szarlotka
    - sernik
    - tarta owocowa
    - 3 bit
    - panna cotta
    - mus czekoladowy

     
    koszt II dania – 19 zł
    koszt I i II dania- 21 zł
    koszt I i II dania + deser – 26 zł
     

Dla firm

  • Bufet kawowy:
    • Kawa rozpuszczalna Jacobs / kawa sypana (mleko/śmietanka, cukier)
    • Wybór herbat smakowych (cukier, cytryna)
    • Woda mineralna (z miętą i cytryną)
    • Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, multiwitamina)
    • Wybór kruchych ciasteczek 
    • Filetowane owoce (arbuz, winogrono, melon, ananas, kiwi)
    • Wybór ciast (sernik , szalotka, mus czekoladowy)
    • Wybór galanterii cukierniczej ( mini pączki, mini ptysie, croissanty, ciastka francuskie z nadzieniem)

    Przekąski 

    • wybór tartinek (z pastami wegetariańskimi, z szynką i warzywami, z kurczakiem orientalnym)
    • francuskie paluszki z pesto, młotkowanym pieprzem i szynką parmeńską 
    • conchiglioni faszerowane sałatką jarzynową, hawajską, nicejską
    • mini caprese z mozzarellą i pomidorem na grzance,
    • mini tortille z kurczakiem i warzywami na kiełkach słonecznika,
    • arbuz z serem feta i miętą na chrupiącej bagietce
    • tartoletki z kozim serem i pomidorem po prowansalsku
    • babeczki faszerowane szpinakiem i świeżą truskawką
    • korniszony faszerowane musem tuńczykowym i kaparami
    • łódeczki z cykorii faszerowane sałatką warzywną i serem pleśniowym

    ​Lunch

    • Zupy:
      rosół z makaronem
      pomidorowa z makaronem lub ryżem
      pieczarkowa z makaronem lub ziemniaczkami
      cebulowa z serem i grzankami 
      krem z pomidorów z grzankami 
      krem z brokułów z gzrankami
      krem ziemniaczano-porowy z grzankami 
       
    • Dania ciepłe mięsne:
      panierowana pierś z kurczaka
      kotlet de volaille z masełkiem czosnkowym 
      grillowany schab z bekonem w sosie BBQ
      zrazy po staropolsku w sosie myśliwskim
      polędwiczki  po cygańsku 
      filet z indyka w cieście z suszonych pomidorów
      kurczak słodko-kwaśny
      wieprzowina po chińsku
      eskalopki drobiowe w sosie koperkowym
      dorsz w cieście piwnym
      łosoś w sosie maślano-cytrynowym
      lin duszony w porach
      filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
      gołąbek z mięsem w sosie pomidorowym
      kotlet górski z serem i pieczarkami
       
    • Dania ciepłe wegetariańskie i wegańskie
      ser camembert z żurawiną
      papryka faszerowana kaszą kuskus i warzywami
      pulpeciki z soczewicy
      kotlet z bialej fasoli
      naleśniki ze szpinakiem
      kalarepa faszerowana gulaszem warzywnym
      kotleciki sojowe na lecho warzywnym
      pasztet z kaszy jaglanej z żurawiną
      ratatuille z ciecierzycą i ryżem 
      warzyw grillowane z kozim serem
       
    • Dodatki:
      frytki
      ziemniaczki opiekane
      kasza pęczak
      kasz gryczana prażona 
      ryż żółty z warzywami
      ziemniaki puree
      ziemniaki w całości z koperkiem
      mix warzyw gotowanych na parze
      marchewka zasmażana z groszkiem
      młoda marchewka karmelizowana w miodzie
      brokuły gotowane
      buraczki zasmażane